Meniu


RULOU CROCANT UMPLUT CU PULPĂ DE RAȚĂ CONFIATĂ ȘI MOUSSE DE CIUPERCI, PIURE DE ȚELINĂ COAPTĂ

75

PATE DIN FICAT DE VIȚEL, GĂLBENUȘ CONFIAT ȘI JELEU DE VIN ALB

75

CARPACCIO DE CREVEȚI BLACK TIGER, MOUSSE DE RICOTTA ȘI DRESSING DE ROȘII COAPTE

75

FONDUE DE PARMEZAN CU MIX DE CIUPERCI SOTÉ ȘI ULEI DE MĂRAR

80

TARTAR DE TON ȘI SOMON, SALATĂ DE QUINOA CU AVOCADO ȘI GEL DE CASTRAVEȚI

90

FILET DE VITĂ „BLACK ANGUS” TOCAT LA MÂNĂ, OU ȘI CONDIMENTE

115

TERINĂ DE FOIE GRAS CU JELEU DE MANGO ȘI DULCEAȚĂ DE ARDEI IUTE

135


BORȘ ACRU CU LEGUME ȘI CARNE FRAGEDĂ DE GÂSCĂ, LEUȘTEAN PROASPĂT

45

SUPĂ ASIATICĂ DE CREVEȚI UȘOR PICANTĂ CU GHIMBIR ȘI TOFU

60

SUPĂ CLARĂ DE VITĂ, CU LEGUME

60

SUPA ZILEI – ÎNTREABĂ OSPĂTARUL DESPRE PREPARATELE ZILEI

45


BRÂNZĂ DE CAPRĂ CREMOASĂ CU NUCI, SFECLĂ ROȘIE COAPTĂ ȘI PROSCIUTTO DIN PIEPT DE RAȚĂ

60

SALATĂ PROASPĂTĂ CU ȘNIȚEL DE CURCAN, GORGONZOLA ȘI SOS DE MUȘTAR CU MIERE

65

SALATĂ CU SOMON, CARTOFI ȘI AVOCADO, DRESSING DE BRÂNZĂ CU MENTĂ

65

MIX DE SALATE CU MUȘCHIULEȚ DE VITĂ, NĂUT ȘI DRESSING DE IAURT CU SUSAN

80

SALATĂ MEDITERANEANĂ CU CARACATIȚĂ, CREVEȚI, CALAMARI, MIDII & APIO, MĂSLINE ȘI CAPERE

90


TĂIEȚEI DE OREZ GARNISIȚI CU LEGUME ȘI SOS ASIATIC

60

BAVETE CU CREVEȚI, DOVLECEI ȘI PROSCIUTTO CROCANT

60

RAVIOLI DE CASĂ UMPLUȚI CU PULPĂ DE RAȚĂ CONFIATĂ ȘI SOS DE TRUFE

70

RISOTTO DE ORZ CU HRIBI ȘI MUȘCHIULEȚ DE VITĂ FRAGED

85

TAGLIATELLE TRASE ÎN UNT CU TRUFE NEGRE

90


SCOICI SAINT JACQUES RUMENITE ÎN CRUSTĂ DE ALUNE, CU MORCOVI GRATINAȚI ȘI SOS DE LIME

125

BIBAN DE MARE SĂLBATIC ÎN SARAMURĂ DE MIDII, CROCHETE DE MĂMĂLIGĂ ȘI MORCOVI BABY SOTÉ

125

COD NEGRU DE ALASKA MARINAT ÎN SOS MISO, PIURE DE CONOPIDĂ CU PARMEZAN ȘI SOS DE LĂMÂIE

160

FILE DE CALCAN PE PLITĂ CU FELIUȚE DE DOVLECEI SOTÉ, TERINĂ CROCANTĂ DE CARTOFI ȘI SOS CURRY

160

PLATOU DE LANGUSTINE, CARACATIȚĂ, MIDII, CALAMARI, CREVEȚI ȘI SOMON, CU LEGUME LA GRĂTAR ȘI SOS ALIOLI (PENTRU 2 PERSOANE)

315

CAPTURA ZILEI – ÎNTREABĂ OSPĂTARUL DESPRE PREPARATELE ZILEI


SUPREME DE PUI BIO CU PIURE DE GULIE ȘI LEMONGRASS, MORCOVI GRATINAȚI ÎN MISO ȘI DEMI-GLACE DE PUI

85

ARIPIOARĂ DE PORC GĂTITĂ ÎNDELUNG, CU VARZĂ CĂLITĂ ȘI SOS DE VIN ROȘU

85

RASOL DE MIEL FRAGED, GĂTIT ÎN STIL MAROCAN, CU MIRODENII DE SEZON ȘI COUSCOUS

120

OBRĂJORI DE VIȚEL CONFIAȚI, PIURE DE CARTOFI CU TRUFE ȘI SOS GRAVY DE VIȚEL

120

WELLINGTON DE MUȘCHIULEȚ DE VITĂ „BLACK ANGUS” CU PIURE DE CONOPIDĂ, HRIBI SOTÉ ȘI SOS BRUN

225

ANTRICOT DE VITĂ “CREEKSTONE PRIME” CU CARTOFI GRATINAȚI ȘI VELOUTÉ DE ȘAMPANIE

260

TĂIETURA ZILEI – ÎNTREABĂ OSPĂTARUL DESPRE PREPARATELE ZILEI


LEGUME DE SEZON, LA GRĂTAR

30

OREZ BASMATI

30

CARTOFI PRĂJIȚI CU PARMEZAN, USTUROI ȘI PĂTRUNJEL

30

BROCCOLI SOTÉ, CU USTUROI

30

SPARANGHEL SOTÉ

45

SPANAC SOTÉ

45

PIURE DE CARTOFI, CU TRUFE

45


SOUFFLÉ DE FISTIC CU ÎNGHEȚATĂ DE CIOCOLATĂ

55

TARTĂ DE MERE GLAZURATE PE BLAT DE MIGDALE, SOS DE VANILIE ȘI INGHEȚATĂ DE NUCI

55

CHEESECAKE DE CIOCOLATĂ CU CRUMBLE DE FISTIC ȘI SORBET DE PORTOCALE

60

“BABA AL RUM” ÎNSIROPAT CU CREMĂ CHANTILLY ȘI FRUCTE DE PĂDURE

60

PLATOU DE BRÂNZETURI CU FRUCTE CONFIATE, NUCI ȘI CRACKERS (PENTRU 2 PERSOANE)

120

Descarcă – Restaurant Diplomat MENIU À LA CARTE

https://noeliasancho.es/cymbes.html