RULOU CROCANT UMPLUT CU PULPĂ DE RAȚĂ CONFIATĂ ȘI MOUSSE DE CIUPERCI, PIURE DE ȚELINĂ COAPTĂ
75
PATE DIN FICAT DE VIȚEL, GĂLBENUȘ CONFIAT ȘI JELEU DE VIN ALB
75
CARPACCIO DE CREVEȚI BLACK TIGER, MOUSSE DE RICOTTA ȘI DRESSING DE ROȘII COAPTE
75
FONDUE DE PARMEZAN CU MIX DE CIUPERCI SOTÉ ȘI ULEI DE MĂRAR
80
TARTAR DE TON ȘI SOMON, SALATĂ DE QUINOA CU AVOCADO ȘI GEL DE CASTRAVEȚI
90
FILET DE VITĂ „BLACK ANGUS” TOCAT LA MÂNĂ, OU ȘI CONDIMENTE
115
TERINĂ DE FOIE GRAS CU JELEU DE MANGO ȘI DULCEAȚĂ DE ARDEI IUTE
135
BORȘ ACRU CU LEGUME ȘI CARNE FRAGEDĂ DE GÂSCĂ, LEUȘTEAN PROASPĂT
45
SUPĂ ASIATICĂ DE CREVEȚI UȘOR PICANTĂ CU GHIMBIR ȘI TOFU
60
SUPĂ CLARĂ DE VITĂ, CU LEGUME
60
SUPA ZILEI – ÎNTREABĂ OSPĂTARUL DESPRE PREPARATELE ZILEI
45
BRÂNZĂ DE CAPRĂ CREMOASĂ CU NUCI, SFECLĂ ROȘIE COAPTĂ ȘI PROSCIUTTO DIN PIEPT DE RAȚĂ
60
SALATĂ PROASPĂTĂ CU ȘNIȚEL DE CURCAN, GORGONZOLA ȘI SOS DE MUȘTAR CU MIERE
65
SALATĂ CU SOMON, CARTOFI ȘI AVOCADO, DRESSING DE BRÂNZĂ CU MENTĂ
65
MIX DE SALATE CU MUȘCHIULEȚ DE VITĂ, NĂUT ȘI DRESSING DE IAURT CU SUSAN
80
SALATĂ MEDITERANEANĂ CU CARACATIȚĂ, CREVEȚI, CALAMARI, MIDII & APIO, MĂSLINE ȘI CAPERE
90
TĂIEȚEI DE OREZ GARNISIȚI CU LEGUME ȘI SOS ASIATIC
60
BAVETE CU CREVEȚI, DOVLECEI ȘI PROSCIUTTO CROCANT
60
RAVIOLI DE CASĂ UMPLUȚI CU PULPĂ DE RAȚĂ CONFIATĂ ȘI SOS DE TRUFE
70
RISOTTO DE ORZ CU HRIBI ȘI MUȘCHIULEȚ DE VITĂ FRAGED
85
TAGLIATELLE TRASE ÎN UNT CU TRUFE NEGRE
90
SCOICI SAINT JACQUES RUMENITE ÎN CRUSTĂ DE ALUNE, CU MORCOVI GRATINAȚI ȘI SOS DE LIME
125
BIBAN DE MARE SĂLBATIC ÎN SARAMURĂ DE MIDII, CROCHETE DE MĂMĂLIGĂ ȘI MORCOVI BABY SOTÉ
125
COD NEGRU DE ALASKA MARINAT ÎN SOS MISO, PIURE DE CONOPIDĂ CU PARMEZAN ȘI SOS DE LĂMÂIE
160
FILE DE CALCAN PE PLITĂ CU FELIUȚE DE DOVLECEI SOTÉ, TERINĂ CROCANTĂ DE CARTOFI ȘI SOS CURRY
160
PLATOU DE LANGUSTINE, CARACATIȚĂ, MIDII, CALAMARI, CREVEȚI ȘI SOMON, CU LEGUME LA GRĂTAR ȘI SOS ALIOLI (PENTRU 2 PERSOANE)
315
CAPTURA ZILEI – ÎNTREABĂ OSPĂTARUL DESPRE PREPARATELE ZILEI
SUPREME DE PUI BIO CU PIURE DE GULIE ȘI LEMONGRASS, MORCOVI GRATINAȚI ÎN MISO ȘI DEMI-GLACE DE PUI
85
ARIPIOARĂ DE PORC GĂTITĂ ÎNDELUNG, CU VARZĂ CĂLITĂ ȘI SOS DE VIN ROȘU
85
RASOL DE MIEL FRAGED, GĂTIT ÎN STIL MAROCAN, CU MIRODENII DE SEZON ȘI COUSCOUS
120
OBRĂJORI DE VIȚEL CONFIAȚI, PIURE DE CARTOFI CU TRUFE ȘI SOS GRAVY DE VIȚEL
120
WELLINGTON DE MUȘCHIULEȚ DE VITĂ „BLACK ANGUS” CU PIURE DE CONOPIDĂ, HRIBI SOTÉ ȘI SOS BRUN
225
ANTRICOT DE VITĂ “CREEKSTONE PRIME” CU CARTOFI GRATINAȚI ȘI VELOUTÉ DE ȘAMPANIE
260
TĂIETURA ZILEI – ÎNTREABĂ OSPĂTARUL DESPRE PREPARATELE ZILEI
LEGUME DE SEZON, LA GRĂTAR
30
OREZ BASMATI
30
CARTOFI PRĂJIȚI CU PARMEZAN, USTUROI ȘI PĂTRUNJEL
30
BROCCOLI SOTÉ, CU USTUROI
30
SPARANGHEL SOTÉ
45
SPANAC SOTÉ
45
PIURE DE CARTOFI, CU TRUFE
45
SOUFFLÉ DE FISTIC CU ÎNGHEȚATĂ DE CIOCOLATĂ
55
TARTĂ DE MERE GLAZURATE PE BLAT DE MIGDALE, SOS DE VANILIE ȘI INGHEȚATĂ DE NUCI
55
CHEESECAKE DE CIOCOLATĂ CU CRUMBLE DE FISTIC ȘI SORBET DE PORTOCALE
60
“BABA AL RUM” ÎNSIROPAT CU CREMĂ CHANTILLY ȘI FRUCTE DE PĂDURE
60
PLATOU DE BRÂNZETURI CU FRUCTE CONFIATE, NUCI ȘI CRACKERS (PENTRU 2 PERSOANE)
120
Descarcă – Restaurant Diplomat MENIU À LA CARTE